Uavgjort mot BSK – Oppsal Håndball

Uavgjort mot BSK

Bækkelaget var aldri i føringen mot Oppsal i Bækkelagshallen. Likevel klarte hjemmelaget å tilkjempe seg ett poeng, i en kamp Oppsaljentene så absolutt burde ha vunnet.

Oppsal tok kommandoen fra start i Bækkelagshallen, og ledet 3-0 omtrent før publikum hadde fått satt seg. Deretter jevnet det seg ut, men Oppsaljentene var hele veien i føringen. De klarte likevel aldri helt å riste av seg BSK. Til pause var ledelsen på to mål (14-16).

Kampbildet var mye det samme i den andre omgangen. Ved flere anledninger så det ut til at Oppsal skulle si takk for følge. Ledelsen var på det meste fire mål, men hver gang klarte BSK å kjempe seg tilbake i kampen. Med tre minutter igjen sto det 24-27, og en ny topoenger føltes nær. Men den gang ei; hjemmelaget sto løpet ut, og ble tildelt straffekast i det sluttsignalet gikk på 26-27. Straffekastet ble satt i mål, og dermed endte det med poengdeling, noe hjemmejentene jublet for.

Oppsaljentene rotet det denne gang til for seg selv ved å gjøre uvanlig mange angrepsfeil. Det visste BSK å utnytte.

Marie Sundfør Tømmerbakke sto nok en god kamp, og ble fortjent kåret til Oppsals beste, i en kamp som ga ett poeng men burde resultert i to. Spenningen var det imidlertid lite å utsette på.

Oppsal befinner seg etter kveldens kamper på femteplass på tabellen. Neste utfordring er serieleder Njård borte førstkommende søndag.