Spenningen starter – Oppsal Håndball

Spenningen starter

Onsdag starter en særdeles spennende vårsesong for damelaget. Det åpner med fem bortekamper, men fortvil ikke for den første går rett borti gata.

Onsdag kl 19.00 i Bækkelagshallen gjelder det igjen kamp om poeng, og BSK, som ligger på en utsatt tolvteplass på tabellen, er nok bedre enn tabellsituasjonen skulle tilsi. De har dessuten fått Henrik Wilhelmsen på plass som ny trener, og det kan fort gi en effekt på innsatsen, noe søndagens overraskende BSK-seier på Gjøvik kan være et varsku om (27-28).

Oppsaljentene har benyttet de siste ukene godt, og trener Djordje Teodorovic er godt fornøyd med tingenes tilstand. I en treningskamp i forrige uke var Oppsaljentene i lange perioder helt på høyde med eliteserielaget til Nordstrand.

– Selv om vi ligger og kniver i toppen gjelder det å ta en kamp om gangen. så får vi summere opp ved sesongslutt. Men med rett fokus og innstilling er jentene gode nok til å slå hvem det måtte være i 1.divisjon.

Alle håndballinteresserte med hjerte for Oppsal oppfordres å legge turen til Bækkelagshallen onsdag kl 19.00 for et realt lokalderby!