Nummer to i VM-kvalet – Oppsal Håndball

Nummer to i VM-kvalet

Erik Skifjeld Alm og det norske juniorlandslaget kom til kort mot Slovenia i helgens VM-kvalifisering i Tsjekkia.

Det åpnet bra med seier i innledningskampen mot Tsjekkia på fredag (30-24), men Slovenia ble for sterke for de norske gutta på lørdag. Lite fungerte for det norske laget, og da ble det stortap for et godt slovensk lag (20-35).

Søndag valset de norske gutta rundt med England (47-28), men siden bare vinneren av kvalifiseringen er direkte kvalifisert, hjalp ikke det til VM-billett i denne omgang. Muligheten for VM-spill skal likevel ikke være helt kjørt, men Norge er da avhengig av andre lag.

Erik Skifjeld Alm markerte seg med 12 scoringer. Nå venter en intensiv treningsperiode sammen med Oppsalherrene for å stå best mulig rustet til en spennende vårsesong i Postenligaen.

Lenke
Juniorlandslagets nettside