Klar for VM-kvalifisering – Oppsal Håndball

Klar for VM-kvalifisering

Onsdag satte det norske juniorlandslaget kurs for Tsjekkia, der det til helgen skal spilles VM-kvalifisering.

Oppsaltalentet Erik Skifjeld Alm er som vanlig med når LM90 er på tur. Erik, som tilhører 90-årgangen, har vært fast inventar på yngre landslag i mange år. Han står nå bokført med nærmere 50 landskamper for Norge.

Erik Skifjeld Alm, her i kjent positur i Oppsaldrakt. (Foto: Rune Thorstein)

Mens Oppsalherrene har startet det nye året med å trene på som aldri før hjemme i Oppsal Arena, vil Erik og de øvrige juniorlandslagsgutta få en fin avveksling med spennende kvalifiseringskamper mot Tsjekkia, Slovenia og England. Laget som vinner kvalifiseringen vil være klar for junior-VM 2011, som spilles i Hellas til sommeren.

Vi ønsker Erik og de norske gutta lykke til!

Lenke
Juniorlandslagets nettside på handball.no