Spennende januar – Oppsal Håndball

Spennende januar

Damelaget gjennomførte en strålende høstsesong, og kunne feire julen på tredjeplass på tabellen.

Jentene går nå noen spennende uker i møte. De første seriekampene etter juleferien er begge mot andre Oslolag. Bækkelaget i Bækkelagshallen blir først ut den 12. januar, før serieleder Njård tar i mot i Njårdhallen den 16. januar.

Oppsaldamene har ikke ligget på latsiden i julen heller, og de berettes å ha bevart formen foran de kommende oppgaver. Det høres greit ut fordi allerede onsdag 5. januar kommer første test på om formen sitter i. Da blir det treningskamp mot Nordstrand i Oppsal Arena. Treningskampen starter kl 19.15.

Oppsal slo Utleira overbevisende i siste seriekamp før jul. Her talentfulle Kine Pettersen i fint driv. (Foto: Rune Thorstein)