Avsluttet med stil – Oppsal Håndball

Avsluttet med stil

Oppsaljentene kan feire jul på tredjeplass på tabellen etter nok en overbevisende seier. Lørdag var det Utleira som måtte gi tapt med 12 mål i Oppsal Arena.

Anført av Marie Sundfør Tømmerbakke, som igjen leverte en praktkamp, var Oppsal nok en gang utilnærmelige i Oppsal Arena. Solid forsvarsspill gjennom det meste av kampen var også denne gang nøkkelen til poeng.

Framover var som alltid både Senka Buljan og Nerma Pandza giftiige, og begge opprettholdt sine gjennomsnitt på minst åtte mål per kamp. Svært så positivt var det at flere meldte seg på i dag. Det resulterte i til sammen 38 mål, årsbeste hva gjelder antall scoringer.

Uansett mange mål; Dagens jury kåret Marie Sundfør Tømmerbakke til banens beste, og ingen bør klage på den beslutningen.

 

Kampfakta
Oppsal – Utleira 38-26 (18-13)
1.divisjon kvinner, 14.serierunde, 18. desember 2010

Oppsal: Ilriana Krasnigi, Marie Sundfør Tømmerbakke, Lotte Allgot 2, Senka Buljan 9 (1), Hanne Kvalheim 4, Victoria Korir, Julie Kvale, Tiril Marstein 2, Tuva Marstein, Nerma Pandza 10, Kine Pettersen 6, Maiken Sønsterud, Kristin Tofteland og Stine Øvrebø 5.

Toppscorer Utleira: Mona Holøyen 7
Utvisninger: Oppsal 4×2 min; Utleira 3×2 min + 1 rødt kort
Dommere: Alexander Baklie og Espen Stensvold Rønning

120 tilskuere i Oppsal Arena

Lenker
NHFs kamprapport
noblad.no
Utleiras nettsider