Vendepunktet er nær – Oppsal Håndball

Vendepunktet er nær

Lørdag smeller det i Oppsal Arena når naboene skal gjøre opp om hvem som er best. Oppsalseier vil gi fornyet tro på fortsatt tilværelse i Postenligaen.

Spillerne og støtteapparatet gleder seg stort til lørdagens match mot Vålerenga. Oppsal stiller godt forberedt, og gleder seg til å vise et stort publikum hva som bor i laget.

Et av hovedproblemene så langt i sesongen har vært ustabilitet i hver enkelt kamp. Av-og-på-knappen har blitt aktivert for mange ganger. På lørdag er det kun på-modus som gjelder.

Mange har merket seg lagets kvaliteter når ting har fungert. Det har falt mange uttalelser fra nøytralt hold om at Oppsal er ikke så dårlig som alle tror, og at de er bedre enn hva resultatene deres hittil tilsier. På lørdag skal dette bevises i Oppsal Arena.

Oddssetterne hos Norsk Tipping har også notert seg dette. For første gang denne sesongen er Oppsal favoritter i en Postenligakamp.

Hvor gode er Oppsal? Svaret får publikum som møter opp og bidrar til feststemning i Oppsal Arena lørdag. Det bør bli mange.

Billettinformasjon – husk at det er Vålerenga som har hjemmekamp

(Oppsal)