Skjebnekamp for Oppsal – Oppsal Håndball

Skjebnekamp for Oppsal

Det både ryktes og loves et massivt oppbud av Vålerengafans til lagets hjemmekamp mot Oppsal lørdag…

Tja, vi får se hvem og hva som dukker opp, i Oppsal Arena, en lørdag kl 18.00. Sven Nordin har i det minste meldt litt interesse, men Doris må nok vente utenfor. Kanskje speidende utover Trasopbanen, der VIF banket Oppsal Fotball 11-1 i cupen en torsdag i mai. Ingen bombe det, og ganske så jovialt i grunnen.

Lørdag blir det blodig alvor. Det vil imidlertid overraske oss enormt om det blir noe annet enn borteseier også denne gang. Oppsal Håndball har både et bedre mannskap og et større publikum enn VIF Hands. Det første vil gutta ta seg av. Det andre er det opp til alle med hjerte for Oppsal Håndball å vise på lørdag.

Kom dere ut av kjøpesenteret og opp av TV-sofaen på lørdag. Dere har alle en viktig jobb å gjøre, både med å hjelpe dagens A-lag til to viktige poeng, men også på vegne av de mange fremadstormende yngre talentene i Oppsal Håndball som om få år vil knive om plass på A-laget til eliteserieklubben Oppsal.

Lørdag står kampen om fortsatt eksistens i Postenligaen.

Billettinformasjon – merk at det er Vålerenga som har hjemmekamp…

(Oppsal)