Ny seier på gang? – Oppsal Håndball

Ny seier på gang?

Lørdag spiller Oppsaldamene siste seriekamp før juleferien. Mulighetene bør være gode for poeng når Utleira fra Trondheim gjester Oppsal Arena.

Lørdagens motstander lå lenge godt plassert på tabellen, men har falt ned på niendeplass etter tre strake tap. Oppsaljentene befinner seg på fjerdeplass, og dokumenterte solid form ved å slå gode Glassverket i siste hjemmekamp tidlig i desember.

Nøkkelen for triumf på lørdag vil være å ha særlig fokus på Mona Bruskeland, som er bakspiller hos Utleira. Hun har vist seg som en svært giftig avslutter hos gjestene, både i fjorårets opprykksesong og så langt i årets 1. divisjon.  Med 93 fulltreffere så langt befinner hun seg i samme superklasse som våre egne Senka og Nerma.

Med seier på lørdag vil Oppsal klatre til tredjeplass på tabellen. Det er plassen som gir rett til kvalifiseringskamper for spill i Eliteserien neste sesong.  Dit er det langt, men tabellsituasjonen vil i hvert fall borge for en vårsesong full av spenning.

Kjære Oppsalvenner, møt opp og gi jentene verdifull støtte på lørdag. Husk at kampen også egner seg ypperlig som en real oppvarming før herrebataljen VIF-Oppsal litt senere samme kveld. Husk også at det er spesielle billettpriser denne «superlørdagen»!

Lenker
Billettinformasjon Oppsal Arena lørdag 18. desember

Tabellen 1.divisjon damer
Utleiras nettsider