Superlørdag – Oppsal Håndball

Superlørdag

Lørdag gjelder det å innfinne seg i Oppsal Arena. La julestress forbli julestress og la deg istedet underholde med spennende håndballkamper og herlig stemning. Tre kamper på en gang er sjelden kost.

Det hele starter kl 13.45 med 2.divisjonsoppgjøret mellom Oppsal 2 og Vålerenga 2. Dette er en fin anledning til å stfite bekjentskap med mange av Oppsals lovende rekrutter.

Deretter, kl 16.00, tar Oppsal i mot Utleira i damenes 1.divisjon. Oppsaljentene kniver i toppen av tabellen, og vil med seier på lørdag kunne innta juleribba på kvalikkplassen til Postenligaen.

Superlørdagen avsluttes med rosinen i pølsa, nemlig Postenligakampen mellom Vålerenga og Oppsal. Kampstart er kl 18.00 for kampen som er ekstremt viktig begge lag. Det dreier seg om å overleve i Postenligaen.

Billettinformasjon
Det selges ”DAGSKORT” til kr 150,- som gjelder for alle 3 kampene.
Disse billettene selges til både kamp 1 og 2, som begge er hjemmekamper for Oppsal, så uansett vil du spare på å komme tidlig. Barn under 16 år går gratis på Oppsals hjemmekamper!

Postenligakampen mellom Vålerenga og Oppsal er VIF sin hjemmekamp. VIF Håndball tar 100,- for voksen, 50,- for barn 12-16 år/honnør, så Oppsalsupportere vil spare på å kjøpe ”DAGSKORT” og møte opp tidlig.

Her er det bare å glede seg til en herlig håndballfest!

(Oppsal)