Oppsal bra med – Oppsal Håndball

Oppsal bra med

Oppsalgutta leverte bra i den vanskelige bortekampen mot Elverum, selv om det ikke resulterte i poeng.

Etter en jevn førsteomgang (16-14), holdt Oppsal også godt følge i den andre. Elverum hadde aldri på noe tidspunkt mer enn 5-målsledelse, og kampen føltes ikke helt avgjort før det var ett par minutter igjen.

Den siste Postenligakampen i Elverumshallen endte 30-27. Selv om det ikke ble poeng for Oppsal kan de blå ta med seg mye positivt til neste lørdags match mot Vålerenga, en kamp som må vinnes.

I Oppsalmålet debuterte i dag Svetislav Verkic. Han gjorde en god figur, og ble kårets til Oppsals beste. Steven Larsson (bildet) ble Oppsals toppscorer med 7 nettkjenninger. Steffen Stegavik fikk prisen som Elverums beste, og var også sitt lags mestscorende.

KAMPFAKTA
Elverum – Oppsal 30-27 (16-14)

Postenligaen, 11. serierunde, 11. desember 2010
Oppsal: Svetislav Verkic, Arne Veum – Erik Skifjeld Alm 4, Kristinn Bjørulfsson 2, Dejan Dobardzijev 5, Michael George 1, Eivind Grabo, Espen Granli, Payam Hatami 4, Anders Jørgensen 1, Andre Kolstad, Steven Larsson 7 (2), Eirik Nordeng 1 og Thröstur Thrainsson 2.
Toppscorer Elverum:
Steffen Stegavik 9
Utvisninger: Oppsal 4×2 min, Elverum 3×2 min
Dommere:
Stian Andre Stensrud og Mats Julius Haakenstad

541 tilskuere i Elverumshallen

Lenker
NHFs kamprapport
ostlendingen.no

(Oppsal)