Tøff utfordring – Oppsal Håndball

Tøff utfordring

Lørdag setter Oppsalgutta kurs til Hedmark for den nest siste kampen før vinterdvalen. Kan de blå sjokkere ved å ta poeng fra Elverum i vertenes siste kamp i Elverumshallen?

Da lagene møttes i seriepremieren i Oppsal Arena var hjemmelaget lenge med på notene. Siden har det vært mye motgang for Oppsal, og på poengkontoen står fremdeles kun poengene fra seieren mot Stord.

Etter den bedrøvelige kampen mot Runar sist har Oppsalspillerne blitt enige om å sette strek over det som har vært denne sesongen. Lagkaptein Andre Kolstad (bildet) uttaler til Akers Avis at gutta nå skal gi alt, både på treninger og i kamp.

Kolstad viser også en viss optimisme før lørdagens vanskelige match: – Det er aldri lett å spille borte mot Elverum, men vi har på ingen måter gravd oss ned etter Runar-kampen. Klarer vi å kjempe godt i to ganger 30 minutter med rett fokus på banen kan det fort bli poeng.

Elverum har på sin side vist formstigning den siste tiden, noe som ble toppet med 4-målsseier borte mot DHK sist helg. Hedmarkslaget er med det så absolutt med i toppstriden, og blir selvsagt stor favoritt på lørdag, i det som blir lagets siste kamp i Elverumshallen. I januar åpner nemlig Terningen Arena.

 

Lenker
Følg kampen online, kampstart 18.00
Kampfakta fra da lagene møttes i Oppsal Arena 12, september
groruddalen.no