Fikk revansjen – Oppsal Håndball

Fikk revansjen

Oppsaljentene leverte en praktkamp i forsvar i den andre omgangen mot Glassverket. Bakerst viste Marie Sundfør Tømmerbakke hvorfor hun er førstevalget på juniorlandslaget, og anført av Nerma Pandza og Senka Buljan i scoringsform måtte det bare ende med hjemmeseier i Oppsal Arena.

Det ble en spennende og fartsfylt forestilling i Oppsal Arena. Lagene vekslet hele veien om ledelsen i den første omgangen, men hjemmejentene kunne gå i garderoben ett mål foran (13-12).

Første halvdel av omgang to er det beste Oppsal har levert så langt i årets 1.divisjon. Forsvaret satt virkelig som det skulle, og Glassverkets spillere og ledere ble mer og mer frusterte. Det tok 15 minutter av omgangen før gjestene satte sin første scoring, og da var Oppsal allerede 7 mål foran.

Resten av kampen ble en ren promenade for Oppsaljentene, som kontrollerte inn til seier 27-20 foran et veldig fornøyd hjemmepublikum, mange kledd i nisseluer for anledningen.

Alle på hjemmelaget var gode i dag, der både Senka Buljan og Nerma Pandza nådde et tosifret antall scoringer. Prisen til beste spiller gikk likevel til Marie Sundfør Tømmerbakke som leverte nok en superkamp mellom stengene
På Glassverket fikk Charlotte Aasbø prisen som sitt lags beste spiller.

Med kveldens seier avanserer Oppsal til andreplass på tabellen, men det er verdt å minne om at tabellen halter veldig. Likevel er det ingen tvil om at Oppsal, når de er på topp som i kveld, kan hamle opp med hvem det måtte være i årets 1.divisjon.