Vil ha revansje – Oppsal Håndball

Vil ha revansje

Det blir topp spenning når tabellnabo Glassverket kommer til Oppsal Arena onsdag. Drammenslaget ligger på fjerdeplass på tabellen, ett poeng foran Oppsaljentene.

Da lagene møttes i seriepremieren tidlig i september var det jevnt til pause, før Glassverket stakk fra tidlig i den andre omgangen. Nå på onsdag vil de blå stå skjerpet gjennom hele kampen, noe som forhåpentig vil rekke til to poeng og avansement på tabellen.

Det vil på ingen måte bli noen enkel oppgave siden Glassverkets unge og hardtsatsende lag ønsker opprykk til eliteserien i løpet av kort tid. På laget, som trenes av tidligere Byåsentrener Geir Oustorp, finner vi blant annet tre lagvenninner til Marie Sundfør Tømmerbakke på det norske juniorlandslaget.

Møt opp, gjerne i nisselue, og få deg en dose førjulshåndball. Avkast kl 19.00.

Lenker
Referat fra lagenes møte i høst
Glassverkets nettside