Uavgjort mot Bjørnar – Oppsal Håndball

Uavgjort mot Bjørnar

Damelagets andre kamp i Bergen ble jevn og spennende hele veien. Den endte da også uavgjort til slutt.

Oppsaljentene var i førersetet det meste av første omgang, men klarte aldri å rykke fra Bjørnar, som har spilt seg opp den siste tiden. Ledelsen var på det meste 4 mål. men ved pause hadde hjemmelaget nesten utlignet forspranget, slik at  Oppsal var ett mål foran ved pause.

I den andre omgangen vekslet lagene om ledelsen. Oppsal hadde 20-19, men fikk en utvisning 12 sekunder før slutt. Overtallet maktet Bjørnar å utnytte ved å score kampens siste mål 2 sekunder før sluttsignalet lød. Dermed 20-20 og poengdeling.

Senka Buljan ble kåret til Oppsals beste spiller, og for øvrig leverte også Hanne Kvalheim en god kamp i dag.

Tre poeng med hjem fra Bergen må en være godt fornøyd med. Oppsal befinner seg nå på femteplass på tabellen, en tabell som for øvrig er mer haltende enn noen gang. Uansett blir neste kamp en rysare, når Glassverket, som ligger på plassen foran Oppsal, kommer til Oppsal Arena onsdag 1.desember.