Seier mot Årstad – Oppsal Håndball

Seier mot Årstad

Oppsaljentene ledet med ett mål ved pause, og avgjorde kampen gjennom en glimrende første halvdel av den andre omgangen.

Den første av helgens to kamper i Bergen endte med seier da Årstad ble slått 28-32 i Haukelandshallen lørdag.

Etter en jevnspilt førsteomgang var Oppsal ett mål foran ved pause. I starten av den andre satte de blå bånn gass, og i løpet av få minutter var Årstad distansert. Ledelsen var på det meste på syv mål, men mot slutten slakket Oppsal noe av på tempoet. Det venter jo en ny kamp i morgen.

Trener Djordje Teodorovic var selvsagt fornøyd med sine disiplers innsats i Haukelandshallen. Senka Buljan (bildet) ble kåret til banens beste, og Djordje ga også ekstra ros til Stine Øvrebø som leverte en meget god angrepskamp og sisteskansen Marie Sundfør Tømmerbakke.

Kampfakta
Årstad – Oppsal 28-32 (15-16)
1.divisjon kvinner, 11.serierunde, 20. november 2010

Oppsal: Ilriana Krasnigi, Marie Sundfør Tømmerbakke, Senka Buljan 9, Jeanett Granum, Hanne Kvalheim 1, Victoria Korir 3, Julie Kvale, Tiril Marstein 3, Tuva Marstein 1, Nerma Pandza 5, Kine Pettersen, Maiken Sønsterud 3, Kristin Tofteland og Stine Øvrebø 7.

Toppscorer Årstad: Camilla Opsahl 7
Utvisninger: Oppsal 3×2 min; Årstad ingen
Dommere: Kristoffer Helgerud og Vegard Lillebuen

85 tilskuere i Haukelandshallen

NHFs kamprapport