Topp mot bunn – Oppsal Håndball

Topp mot bunn

Onsdag kommer serieleder Drammen til Oppsal Arena. De møter et hjemmelag med få poeng, men som har levert mye positivt på hjemmebane og som har en trener som kjenner Drammen bedre enn de fleste.

Det ligger an til en flott håndballkamp i Oppsal Arena onsdag når ett av landets desidert beste lag gjennom mange år kommer på besøk.

Serielederne har kanskje vist litt dalende form den siste tiden. I søndagens kamp borte mot Runar var det først mot slutten av kampen at Drammen opparbeidet seg det nødvendige forspranget for å forbli ubeseiret i Postenligaen. Foran et forhåpentligvis stort og entusiastisk hjemmepublikum er det lov å håpe på en jevn og spennende batalje også på onsdag i Oppsal Arena.

Oppsalsjef Bent Dahl (bildet) har dessuten en fartstid som trener i Drammensklubben som strekker seg tilbake til 90-tallet. Få i landet vet mer om laget fra Buskerud enn nettopp Dahl. Kan hende gir det forutsetninger for å ha en og annen joker og lure grep i ermet under onsdagens match. Det kan Oppsal behøve i sesongens første møte mot serielederen.

Publikum ønskes hjertelig velkommen til fart og spenning i Oppsal Arena onsdag kl 19.00. Ingenting kan måle seg mot håndball live i hall!