Tilbake på vinnersporet – Oppsal Håndball

Tilbake på vinnersporet

Oppsaljentene var tilbake i slag i Oppsal Arena søndag kveld, da de sendte Grane Arendal hjem med 33-20. Etter en noe famlende førsteomgang var det full Oppsaldominans i den andre.

Oppsal var favoritter på forhånd, og utviklingen så ganske oppskriftsmessig ut midtveis i førsteomgang med hjemmelaget fem mål foran. Avslutningen på omgangen var imidlertid ikke spesielt god, og ved pause var Grane Arendal nesten tilbake i kampen (14-12).

I andre omgang ble det fort klart at her kunne det ikke bli annet enn hjemmeseier. Oppsal viste at de var minst en klasse bedre enn sørlendingene, og i løpet av ti minutter var kampen avgjort. Spørsmålet var mest hvor stor seieren skulle bli. Oppsal endte tretten mål foran; 33-20.

Kveldens jury kåret Tuva Marstein (bildet) til Oppsals beste spiller. På Grane Arendal falt valget på Eirin Sprenglewski.

På en haltende tabell ligger Oppsal i øyeblikket på femteplass, med god kontakt med lagene over. Vi tror at kampen i kveld har gitt jentene den nødvendige godfølelsen som skal til for å hente hjem ytterligere poeng i neste helgs viktige dobbeltkamp i Bergen.