Oppsal møter Grane – Oppsal Håndball

Oppsal møter Grane

Søndag venter ny utfordring for Oppsaljentene på hjemmebane. I den fjerde hjemmekampen på rad kommer opponenten fra det blide Sørland.

Søndagens motstander, Grane Arendal, var av mange tippet å tilhøre de svakeste lagene i årets 1.divisjon. Det tipset har ikke helt gått inn. Sørlandslaget ligger på niendeplass på tabellen med 6 poeng, noen plasser bak Oppsal, som har 10 poeng og en kamp mer spilt.

Etter fem strake seire gikk Oppsaljentene på et nederlag nå sist mot Skrim. De lover å gjøre alt for at det ikke skal gjenta seg på søndag. I en divisjon der samtlige lag avgir godt med poeng, senest topplaget Njård hjemme mot bunnlaget Rygge, er det alfa og omega å ta vare på hjemmebanefordelen.

Lagkaptein Tiril Marstein (bildet) og samtlige spillere lover å stille skjerpet i Oppsal Arena søndag kl 19.00. Velkommen til håndballfest!