Optimisme i Oppsal – Oppsal Håndball

Optimisme i Oppsal

Oppsal setter søndag kurs for Stavanger. Der vil siddisene anført av Kjetil Strand få stifte bekjentskap med et mannskap med ambisjoner.

Søndagens motstander rykket i likhet med Oppsal opp fra 1.divisjon forrige sesong. Etter sju serieomganger ligger Viking Stavanger midt på tabellen med 8 poeng. På hjemmebane står laget bokført med med 1 seier og 2 uavgjorte kamper. Siddisene scorer mye mål, men er også det laget som har sluppet inn flest mål så langt i Postenligaen.

Oppsalgutta reiser til Stavanger med en god porsjon selvtillit etter seieren sist mot Stord.
-En god treningsperiode og en motstander som spillemessig bør passe oss bra gir grunn til optimisme nå, mener lagkaptein Andre Kolstad (bildet). -Det var viktig for oss å bli kvitt smultringen på tabellen.

Kampen har avkast i Stavanger Idrettshall søndag kl 18.00.
Det vil som alltid være mulig å følge utviklingen gjennom NHFs online-dekning.

(Oppsal)