Fire hjemmekamper på rad – Oppsal Håndball

Fire hjemmekamper på rad

Etter en litt svak start på sesongen har Oppsaljentene funnet formen. Med tre strake seire innehar laget nå sjetteplassen på tabellen. Det bør kunne bli ytterligere tabellklatring i ukene som kommer for nå venter fire hjemmekamper på rad.

Lagkaptein Tiril Marstein (artikkelbildet) og hennes lagvenninner tok en overbevisende seier borte mot Rygge på søndag. Allerede på onsdag er det klart for neste utfordring når Fjellhammer gjester Oppsal Arena.

Årets 1.divisjon tegner å bli ytterst spennende, der alle slår alle. Fjellhammer ligger i dag på tredjeplass på tabellen, noe som betyr at Oppsal vil passere gjestene fra Romerike med seier i onsdagens kamp. Det bør kunne gå, men da med settes litt ekstra fokus på gjestenes Andrea Ohrvik. Hun scoret smått utrolige 17 mål da lagene møttes i Oppsal Arena forrige sesong.

Det vil slett ikke overraske oss om dette blir et jevnt oppgjør. Velkommen til en fartsfylt og spennende håndballaften i Oppsal Arena onsdag kl 19.00!