Tredje strake seieren – Oppsal Håndball

Tredje strake seieren

Damelaget nærmest lekte med hjemmelaget i søndagens kamp i Øreåsenhallen. De stoppet ikke før det lyste 31-18 på resultattavla.

Oppsaljentene tok kommando fra start og var i føringen hele kampen. Rygge stilte forberedt gjennom et 4-2 forsvar med frimerker på Charlotte Askeland og Senka Buljan. Det var en taktikk som nok ikke ga den ønskede virkning…

Ved pause ledet Oppsal 15-10, og det fortsatte på samme sporet i den andre omgangen. Rygge ble tidvis statister mot et robust Oppsallag, som surfet inn til sesongens største seier så langt; 31-18.

Etter en noe treg start på sesongen begynner det nå for alvor å løsne for Oppsaljentene. Det skal forhåpentlig også Fjellhammer få merke når de kommer på besøk i Oppsal Arena førstkommende onsdag.


Nerma Pandza herjet med Rygge, og noterte seg for 8 mål i Øreåsenhallen (Foto: Rune Thorstein)

Kampfakta
Rygge – Oppsal 18-31 (10-15)
1.divisjon kvinner, 6.serierunde, 17. oktober 2010, Øreåsenhallen

Oppsal: Ilriana Krasnigi, Marie Sundfør Tømmerbakke, Charlotte Askeland 6 (3), Senka Buljan 5, Karoline Engmann 1 (1), Victoria Korir, Julie Kvale 2, Tiril Marstein 6, Tuva Marstein 1, Nerma Pandza 8, Kine Pettersen, Maiken Sønsterud, Kristin Tofteland 1 og Stine Øvrebø 1.

Toppscorer Rygge: Anna Tallerud 6
Utvisninger: Oppsal 2×2 min; Rygge 4×2 min
Dommere: Arnfinn Larsen og Vegard Lillebuen

Lenker
NHFs kamprapport
moss-avis.no
HK Rygges nettside