Poengracet starter nå – Oppsal Håndball

Poengracet starter nå

Etter fem kamper mot lag med kapasitet til å hevde seg på øvre halvdel av tabellen kommer nå kamper der sjansene må vurderes som bedre for Oppsal. Første mulighet er på søndag, mot Follo som også står uten poeng.

Starten på Postenligaen har vært tøff for Oppsal, og det var på ingen måte uventet. Nå venter to nøkkelkamper mot lag som ventelig ikke er helt av samme kaliber som de Oppsal har møtt så langt. Follo venter i Langhushallen på søndag, og helgen etter er det Stord som kommer til Oppsal Arena.

Søndagens motstander har nok skuffet noe så langt, og er eneste lag ved siden av Oppsal som er uten poeng. I cupen har Follo hatt mer suksess, og de spilte kan hende på seg noe selvtillit gjennom avansementet til semifinalen på onsdag da de slo 1.divisjonslaget Haugaland greit.

Oppsal har i perioder prestert bra, men har ennå tilgode å stå løpet ut gjennom en hel kamp. Gutta meldes likevel å være ved godt mot, og de har et klart mål om å hente sine første poeng i de to kommende kampene. Denne jobben blir vesentlig enklere med støtte fra tribunen.

Alle med hjerte for Oppsal oppfordres derfor om å møte opp og bidra til håndballfest i Langhushallen søndag kl 18.00.

Steven Larsson og de øvrige Oppsalgutta både ønsker og trenger støtte fra tribunen i Langhushallen på søndag. (Foto: Rune Thorstein)