Byderby: Oppsal – BSK – Oppsal Håndball

Byderby: Oppsal – BSK

Onsdag braker naboene Oppsal og Bækkelaget sammen i Oppsal Arena.  Lagene har hatt en noe treg start på sesongen, men tegn kan tyde på at det er i ferd med å løsne for begge.

I hvert fall hentet både Oppsal og BSK sine første poeng i serierunden som var. Oppsal tok en sterk seier borte mot Gjøvik, mens BSK viste positive takter da de slo Jotun med 5 mål. Slik tabellen ser ut per i dag er onsdagens kamp et ”bunnoppgjør”, Oppsal og BSK ligger hhv nest sist og sist. Resultatene i årets divisjon er imidlertid som ventet veldig uforutsigbare, og det synes som om alle lag kommer til å avgi en del poeng. Det laget som vinner onsdagens batalje vil faktisk allerede få heng på øvre halvdel av tabellen.

Hjertelig velkommen til en spennende match i Oppsal Arena onsdag kl 19.00!


Kine Pettersen (f.1993), ett av talentene på Oppsal som er i gang med å markere seg i kvinnenes 1.divisjon. (Foto: Rune Thorstein)