Damene møter Gjøvik – Oppsal Håndball

Damene møter Gjøvik

Søndag er det Totentur for Oppsaldamene. Kan sesongens første seier komme i bortemøte mot ubeseirede Gjøvik?

– Ja, selvfølgelig kan den det, svarer Oppsaltrener Djordje Teodorovic. Han er imidlertid rask med å legge til at dette er en av sesongens vanskeligste kamper. – Gjøvik har et godt lag og ikke minst et trofast og entusiastisk publikum i Tranberghallen. Vi har likevel en god treningsperiode bak oss, og alle på laget ønsker å yte god motstand på søndag. Ingenting hadde smakt bedre enn en revansje for cuptapet  i Oppsal Arena for noen uker siden.

 

Litt spesiell vil nok kampen bli for Nerma Pandza (bilde over) og Senka Buljan (bilde under) som er svært godt kjent i Tranberghallen ettersom de har hatt gode år som Gjøvikspillere. Vi er sikre på at begge vil bli tatt godt i mot av hjemmepublikummet på søndag.

Lenke til Gjøvik Håndballklubbs nettside

Foto: Rune Thorstein