Høstjakta starter – Oppsal Håndball

Høstjakta starter

Søndag kommer den første av flere viktige kamper for Oppsal. Først ut er hjemmeoppgjøret mot ØIF Arendal.

Oppsal er så langt uten poeng i årets Postenliga. Det er ikke direkte uventet når en ser hvilke motstandere laget har hatt så langt. Nå venter flere kamper der poengsjansene bør være større, og det vil ventelig falle inn poeng på kontoen de nærmeste ukene.

Første mulighet er i Oppsal Arena søndag kveld. Da kommer ØIF Arendal på besøk, også et lag med betydelige kvaliteter. Sørlendingene innehar en fjerdeplass på tabellen etter to seire, en uavgjort og ett tap nå sist mot Drammen. For Oppsal vil det gjelde å demme opp for veteranen André Jørgensen og kanttalentet Sondre Paulsen. Disse to spillerne har signert mer enn halvparten av Arendals mål så langt.

Oppsal har imidlertid fordel av hjemmebane, og tatt i betraktning innsatsen under store deler av de foregående hjemmekampene mot Elverum og BSK/NIF bør alt ligge an til et jevnt og tett oppgjør om poengene i Oppsal Arena.

Hva med å avslutte høstferien med en spennende håndballkamp?
Velkommen til Oppsal Arena søndag kveld, der avkast går kl 18.00.

Erik Veum skyter hardere enn de fleste. Med noe høyere treffprosent kan han bli viktig for Oppsal i kampene som kommer. (Foto: Solfrid Therese Nordbakk)

(Oppsal)