Møtte overmakten – Oppsal Håndball

Møtte overmakten

Onsdagens Postenligaoppgjør mellom Haslum og Oppsal endte som de fleste hadde spådd med hjemmeseier i Nadderudhallen. Haslum, anført av Erlend Mamelund og Einar Sand Koren, var en klasse bedre enn Oppsal.

Det er vel mye forlangt å tro at Oppsal skal hamle opp med de antatt beste lagene i Posteligaen, og da spesielt på bortebane. Ut fra dette perspektivet er det ikke noe å skjemmes over å tape med 11 mål i Nadderudhallen. Haslum virker bunnsolide, og må fortsatt sees på som en klar kandidat til seriegullet. For Oppsals del gjelder det i slike kamper å ta med seg nyttige erfaringer til kommende oppgjør som vil være av større betydning i forhold til å etablere seg på elitenivået.


Erik Skifjeld Alm var sikker straffeeksekutør og ble toppscorer for Oppsal med 6 mål.
(Foto: Rune Thorstein)

Neste oppgave for Oppsal er ØIF Arendal i Oppsal Arena søndag 10. oktober.

KAMPFAKTA
Haslum – Oppsal 37-26 (17-10)

Postenligaen, 4. serierunde, 29. september 2010
Oppsal: Arne Veum, Espen Wangen  – Erik Skifjeld Alm 6 (4), Kristinn Bjørulfsson, Ørjan Gabrielsen,  Michael George, Eivind Grabo 5, Payam Hatami 5,  Anders Jørgensen 5,  Andre Kolstad 1, Steven Larsson 3, Eirik Nordeng, Thröstur Thrainsson 1 og Erik Veum.  
Toppscorer Haslum:
Einar Sand Koren 9
Utvisninger: Haslum 2×2 min , Oppsal 5×2 min
Dommere:
Kenneth Abrahamsen og Arne Mikael Kristiansen

552 tilskuere i Nadderudhallen

(Oppsal)