Jevnt lokalderby – Oppsal Håndball

Jevnt lokalderby

Oppsals damelag var nær sesongens første poeng i byderbyet mot Njård i Oppsal Arena onsdag kveld. Men som i sesongens tidligere kamper var det mest saft igjen hos motstanderne på slutten av kampen

Kampen var tett og jevn med Njård i en knapp ledelse det meste av tiden. Midtveis i annen omgang var Oppsal i føringen en kort stund, men mot slutten ble det nok engang for mange angrepsfeil som Njård var raske til å utnytte.

Charlotte Askeland jobbet effektivt i Oppsalangrepet og ble lagets toppscorer. Hun ble også belønnet med prisen som beste spiller på hjemmelaget, mens Mari Hegna mottok samme utmerkelse hos Njård. På Oppsal gjorde unge Julie Kvale (f.1993) en god debut med raske løp på vingen, og kontringer er så absolutt noe publikum i Oppsal Arena gjerne ser mer av.

Neste kamp for damelaget spilles borte mot Gjøvik 10.oktober, mens neste hjemmekamp onsdag 13. oktober er nok et lokalderby, da mot BSK.

Kampfakta
Oppsal – Njård 27-30 (11-14)
1.divisjon kvinner, 3.serierunde, 29. september 2010

Oppsal: Ilriana Krasnigi, Marie Sundfør Tømmerbakke, Charlotte Askeland 8, Senka Buljan 7 (2), Karoline Engmann, Julie Kvale, Hanne Kvalheim 2, Tiril Marstein, Tuva Marstein 3, Nerma Pandza 5, Kine Pettersen 2, Maiken Sønsterud, Kristin Tofteland og Stine Øvrebø.

Toppscorer Njård: Mari Hegna 9 (1)
Utvisninger: Oppsal 2×2 min; Njård 5×2 min
Dommere: Jo Are Johannessen og Knut Brateng

246 tilskuere i Oppsal Arena