Serieåpning 1.divisjon – Oppsal Håndball

Serieåpning 1.divisjon

Oppsals damelag dro hjem poengløse fra søndagens åpningskamp i kvinnenes 1.divisjon mot Glassverket.

Oppsaljentene leverte fullt godkjent 1.omgang, og kunne gå til pause med en knepen ledelse (13-12). Starten på 2.omgang avgjorde på sett og vis kampen. Det tok 7 minutter før Oppsal fikk satt sitt første mål, og Glassverket benyttet perioden til å skaffe seg et forsprang, som de siden både tok godt vare på og økte på slutten av kampen.

Sluttsifrene 30-22 til Glassverket er både en bekreftelse på at Oppsal denne gang møtte et godt lag og at våre jenter selv er et lite stykke unna form og samspill som kreves for å være nær toppnivået i divisjonen. Nerma Pandza, nest øverst på fjorårets topscoreliste i 1.divsjon, startet den nye sesongen med 9 nettkjenninger for Oppsal.

Oppsals lag i serieåpningen: Marie Sundfør Tømmerbakke, Ilriana Krasnigi, Charlotte Askeland 4, Hanne Birkelund, Senka Buljan 4 , Karoline Engmann, Anette Huseby, Victoria Korir, Tiril Marstein 3, Tuva Marstein 1, Nerma Pandza 9, Maiken Sønsterud, Kristin Tofteland 1 og Stine Øvrebø.

Vi fulgte kampen direkte fra Glassverket Idrettshall.
Drammens Tidende var tilstede med videokamera – se avisas videoreportasje her.