Møter Haslum onsdag – Oppsal Håndball

Møter Haslum onsdag

Onsdag står Oppsal foran en av sesongens største utfordringer når turen går til Bærum og oppgjøret mot gullfavoritt Haslum.

abortion essays

p>Starten på Postenligaen har vært tøff for Oppsal, men begge hjemmekampene mot Elverum og BSK/NIF har vist at laget duger på elitenivå. Defensivt har Oppsal jevnt over prestert bra, mens det har skortet noe på å sette sjansene.  

I Nadderudhallen kommer Erlend Mamelund & co til å trykke på fra start, og da vil det være helt avgjørende for Oppsal at målvakt- og forsvarsspillet sitter som støpt. Flere av Oppsalspillerne har en fortid i Haslum, og det kan nok også trigge litt ekstra motivasjon på onsdag.

For hver kamp som går kommer Oppsal nærmere sine første poeng i Postenligaen. Om de skulle komme onsdag kveld vil nok likevel av mange bli sett på som en aldri så liten overraskelse.

Avkast går kl 19.00 i Nadderudhallen.