Kamp om kvartfinaleplass – Oppsal Håndball

Kamp om kvartfinaleplass

Payam Hatabi (bildet) og Oppsal har en tøff innledning på Postenligaen, der oppgjør mot flere av de antatte topplagene kommer på rekke og rad på starten av sesongen. Onsdag skrus nivået et par hakk ned når det dreier seg om cupens 4. runde.

buy essays

p>1.divisjonslaget Fram Larvik er motstander i Oppsal Arena onsdag kveld, og det betyr at Oppsal denne gang må finne seg i å bære et ganske klart favorittstempel.

Lagenes to oppgjør i fjorårets 1.divisjon endte begge med greie seire til Oppsal. Likevel hender det rett som det er at lag fra lavere nivå mobiliserer ekstra innsats i slike kamper, så her gjelder det å være skjerpet gjennom hele kampen.

Dette blir også en utmerket anledning for Oppsal til å spille på seg selvtillit foran de kommende tøffe oppgjørene i Postenligaen.

Velkommen til cupstemning i Oppsal Arena onsdag kl 19.00.