Ventetiden er over – Oppsal Håndball

Ventetiden er over

Etter 25 års tilværelse, om ikke akkurat i skyggenes dal så i hvert fall i 1. og 2.divisjon, er Oppsals herrelag tilbake i Postenligaen. De lover innsats til tusen gjennom hele sesongen for å etablere Oppsal på det øverste nivået. Søndag kl 18.00 venter første utfordring når Elverum og Taiga’n gjester Oppsal Arena. 

De fleste av fjorårets Oppsalprofiler er fortsatt med inn i Postenligaen, innstilt på å starte den nye sesongen på samme strålende vis som de avsluttet den forrige. Trener Bent Dahl er ny, og han har også hentet inn noen nye ansikter med flust av rutine, som ventelig vil markere seg og bidra til mye Oppsaljubel i debutsesongen på øverste nivå. Blant nykommerne finner vi blant annet Payam Hatami, strekspiller med betydelig erfaring fra spill på toppnivå i Sverige og Kristinn ”Kiddy” Bjørgulffson, back som tidligere blant annet har spilt i Runar.

En lang og spennende sesong starter opp nå på søndag. Oddssetterne har valgt høye odds på Oppsal, men det spiller ingen rolle så lenge spillerne og støtteapparatet har troen. Det bør bli mange på tribunen når avkast går søndag kl 18.00, og publikum oppfordres om å være tidlig ute.

Velkommen til håndballfest i Oppsal Arena!

essay papers