Oppsal kjempet godt i seriestarten – Oppsal Håndball

Oppsal kjempet godt i seriestarten

Oppsal tapte med seks mål i serieåpningen borte mot Vipers.

Oppsal kom svakt i gang i Aquarama. Høye skuldre fra start ga Vipers enkle forutsetninger, og hjemmelaget kom tidlig i føringen med fem mål.

Utover i omgangen fikk Oppsal bedre skikk på forsvarsspillet, og kampen jevnet seg mer ut. Ved pause stod det 18-12 til sørlendingene.

Oppsal åpnet friskt i omgang nummer to. Etter fem minutter stod det 19-15, men så fant Vipers igjen bedre rytme i angrepsspillet. Hjemmelaget økte ledelsen, som på det meste var på ti mål, før Oppsal påny spilte seg inn i matchen.

Jentene nærmet seg Vipers noe, slik at resultatet ved fulltid ble 28-22. Absolutt både godkjent innsats og resultat mot laget som ventelig vil dominere REMA 1000-ligaen.

BB-prisene fant veien til målvaktene på begge lag; Eli Marie Raasok hos Oppsal og Andrea Austmo Pedersen på hjemmelaget.

Eli Marie Raasok

Janne Håvelsrud Eklo ble Oppsals toppskårer med fire nettkjenninger. Janne måtte dessverre forlate banen med store knesmerter i 2.omgang, og vi krysser fingre for at det ikke dreier seg om en alvorlig skade.

Neste søndag spiller Oppsal sesongens første hjemmekamp. Motstander er Molde, som i dagens serieåpning gikk på et overraskende tap for Aker Topphåndball.