Nøkkelkamp på søndag – Oppsal Håndball

Nøkkelkamp på søndag

På søndag spilles den utsatte REMA 1000-ligakampen mellom Rælingen og Oppsal.

Søndag har Norge spillefri i EM, men fortvil ikke, for det er mulig å få med seg en godbit i REMA 1000-ligaen. Den utsatte kampen mellom Rælingen og Oppsal spilles i Marikollhallen denne tredje søndagen i advent, og det er forsiktig sagt en nøkkelmatch for begge lag.

Før søndagens kamp ligger hjemmelaget utsatt til på siste kvalikplass med 4 poeng, mens Oppsal befinner seg på plassen under med 2 poeng. Med seier til Oppsal vil situasjonen se mye lysere ut før juleferien, men skulle det bli hjemmeseier blir utfordringen stor for de blå når sesongen starter opp igjen i januar.

Oppsals trener Stian Bjermeland ser fram til matchen på søndag.

Rælingen er min barndomsklubb så det spennende å komme tilbake å spille mot moderklubben. Når tabellsituasjonen er sånn som den er, så er det åpenbart at kampen betyr mye for begge lag. Vi må håndtere presset i forhold til det og få brukt det på en positiv måte i prestasjonene våre.

Nå har vi hatt et langt kampopphold, fått en kort pause fra hverandre og lagt inn mer fysisk trening igjen. Det har gjort godt. Synes laget har jobbet veldig bra i perioden og at kvaliteten på treningene har forbedret seg. I tillegg har vi spilt to treningskamper hvor vi har fått til mange av områdene vi har hatt fokus på nå de siste ukene. Det er en god trygghet å ta med seg inn i kampen.

Oppsaltrener Stian Bjermeland

Søndagens kamp spilles uten publikum. men du kan følge med på alt som skjer på direktesport.no. Avkast kl. 18.00.