Oppsal-Larvik, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122; Forhåndsomtale – Oppsal Håndball

Oppsal-Larvik, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122; Forhåndsomtale

Søndag 17.10 kl 18.00 kommer Larvik på besøk i Oppsal Arena til sesongens 7. seriekamp. Dette er blir en viktig kamp for jentene da Larvik er et lag som muligens vil ligge i nærheten av oss på tabellen.

Foto: Andreas Kristoffer Berge, Kvinneidrett.no

Dette blir også den første hjemmekampen etter gjenåpning etter pandemien. Det vil jentene feire med å invitere alle til gratis inngang til kampen og forhåpentligvis en fullsatt arena. Noen av spillerne ladet opp med seire i kvartfinalen i NM20 mot nettopp Larvik på tirsdag. Ønsket om gjentakelse må forventes å være stort.

Foto: Andreas Kristoffer Berge, Kvinneidrett.no

Vi har tatt en prat med hovedtrener Stian Bjermeland om sesongen så langt, noen tanker om laget og de neste kampene:

Vi har hatt en tøff sesonginnledning mot 5 av lagene som skal kjempe om medaljer i årets Rema 1000 liga. Vi var nære poeng mot Molde i den første kampen, tidvis vist godt angrepsspill og laget mange mål, men blitt for uerfarne og variable til at vi kan kjempe om poeng i disse kampene. I kampen mot Ravens viste jentene hva de er gode for i store deler av kampen og da vinner vi også kamper i ligaen.

Det gir oss trua på at vi kan vinne flere av kampene som kommer fremover når vi møter lag som antas skal ligge rundt oss på tabellen. Årets Oppsalutgave har svært få spillere med erfaring fra øverste nivå, men innad i gruppa bruker vi ikke dette som en unnskyldning. Vi vil utvikle oss og veldig gjerne vise hjemmepublikummet hva vi kan få til sammen.

En god støtte fra klubbens spillere, trenere, foreldre, medlemmer og lokale håndballinteresserte i byen kan være til stor hjelp for oss. Derfor håper vi at mange har lyst til å være med å bidra til å skape en god ramme på tribunen. En håndballkamp med mange folk tilstede er en veldig kul opplevelse for både spillere og tilskuere. Bli med å skap en håndballkultur på Oppsal! Vi skal bidra med trøkk i forsvar, kontringer, variert angrepsspill og spilleglede.

Håper du kommer!

Slik kan du sikre deg GRATIS billett(er) til søndagens kamp

Vi anbefaler at du bruker klubbens App, det er den enkleste måten å skaffe seg billetter på!

Kjøp billett i Appen her (Appen må være lastet ned)
Har du ikke klubbens App? Søk på Oppsal Håndball i AppStore/Google Play og last den ned nå!

Kjøp billetten din på nett