Spennende kamp i Oppsal Arena på søndag – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Spennende kamp i Oppsal Arena på søndag

Fredrikstad er motstander i sesongens andre hjemmekamp.

Etter tre tøffe kamper i innledningen av REMA 1000-ligaen skal Oppsal på søndag krige om sesongens første poeng. Det blir ingen lett oppgave da Fredrikstad har overrasket positivt så langt. Østfoldingene står med to seire etter fire kamper. I siste kamp imponerte de med klar seier mot Byåsen i Kongstenhallen.

Oppsal må legge til side de svake periodene om jentene skal matche søndagens motstander. Hittil har laget vist mye potensiale, men nivået har variert for mye gjennom kampene.

Muligheten for hjemmeseier er likevel så absolutt til stede. Lagene møttes i treningskamp før seriestart, og da var det jevnt. Bunnivået til de blå må imidlertid heves om det skal bli seier på søndag.

Fredriksstad har levert 3 gode kamper sålangt, så det blir en tøff motstander. Det er et fysisk lag med god skuddkraft, så det handler om å stå opp i dueller og komme seg fram i skytterne. Klarer vi det og får løpt inn kontringsmål så skal vi være med å kjempe om seieren

Stian Bjermeland

Billetter selges kun i Oppsal Håndball-appen, der det er lagt ut 200 billetter til søndagens kamp. Så hvorfor ikke innlede høstferien med en spennende kamp i Oppsal Arena, og samtidig hjelpe Oppsaljentene til årets første poeng i REMA 1000-ligaen. Velkommen i Oppsal Arena søndag kl. 18.00!