Aker vant byderbyet med knappest mulig margin – Oppsal Håndball

Aker vant byderbyet med knappest mulig margin

En særdeles spennende match mellom Oppsal og Aker endte med ettmålsseier til bortelaget.

Oppsal dominerte i starten av 1. omgang, og hadde allerede nettet fire ganger før Aker fikk sitt første. Oppsal ledet det meste av omgangen, men Aker justerte seg inn mot pause, og kunne gå i garderoben med tomålsledelse (11-13).

Den andre omgangen startet også med overtak til bortelaget, og på det meste ledet Aker med 6 mål (14-20). En fantastisk opphenting brakte Oppsal i ledelsen (22-20), og det så som om hjemmejentene hadde kampen i sin hule hånd.

Men dette var kampen der lagene hadde hver sine gode perioder, og det var Aker som avsluttet kampen best. Oppsal kom aldri til en ordentlig avslutning i sitt siste angrep, og med det var det laget fra Oslo vest som kunne juble for to svært viktige poeng (23-24).

Mille Tveit Porsmyr var kveldens beste på Oppsal. Hun noterte seg for sju mål. Foto: Annick Nielsen

Mille Tveit Porsmyr storspilte, og hun ble svært fortjent kåret til lagets beste i sin gjennombruddskamp for Oppsal. Karoline Lund fikk prisen på Aker.

Dette var en match der vi hadde fortjent å få med oss noe. Jentene gjør en fantastisk opphenting, og jeg følte vi hadde kontroll på stillingen 22-20. Men sånn er håndballen. Nå har vi hatt stigning både på trening og i kamp, og da er det selvsagt utrolig kjedelig å gå poengløse av banen i dag. Vi får ta med oss det positive fra dagens kamp i det videre arbeidet.

Oppsaltrener Stian Bjermeland

Neste kamp for Oppsal, som også blir den siste før en lang mesterskapspause, blir mot Molde den 15. november.