Storseier til Oppsal mot Follo – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Storseier til Oppsal mot Follo

Onsdag venter et herlig lokalderby når Oppsal legger turen til Follo.

Naboppgjør er i seg selv ekstra morsomme, og onsdagens kamp er dessuten særs viktig for begge lag. Follo ligger utsatt til på tabellen med tre poeng, to færre enn Oppsal som er i godt sig etter å ha samlet fem poeng på de tre siste seriekampene.

Seier og to poeng i Stil Arena på onsdag vil bedre situasjonen til begge klubber vesentlig. Dette er lag som kjenner hverandre godt, og der mye taler for at avgjørelsen vil kunne falle mot slutten av kampen. Det laget som takler stress og nerver i hektiske sluttminutter best vil da sitte på en klar fordel.

Flere av Oppsals yngre lag tar også turen til Stil Arena i morgen. Vi reiser samlet med bussen som er fullstappet med 60 spillere og ledere fra klubben. I tillegg venter vi mange som kommer med egen bil. Oppsals J2009 skal være maskotter for Oppsal i morgen. Så dette blir gøy!

Scener vi gjerne ser mye av i Stil Arena på onsdag. Foto: Annick Nielsen

Onsdagens kamp starter kl. 18.00, og vi ønsker å se mange Oppsalsupportere skape god tribunelyd i Stil Arena. De som ikke har mulighet til å følge kampen i hall, kan som alltid se kampen på direktesport.no.