Full pott for J-05 i Bringserien i helgen.

J05 tok sammen med fire spillere fra 06 turen til Fredrikstad i helgen. På andre banehalvdel stod henholdsvis Trondheimslaget Ranheim og hjemmelaget Rolvsøy.

Trener Marius Staalesen Økland er godt fornøyd med innsatsen:

Vi kjente ikke veldig godt til lagene, men vi dro til Fredrikstad med ambisjoner om fire poeng. 

Vi så for oss ett Ranheimlag som kunne bli litt tøffe å slå om de hadde dagen. Vi jobber med ankomst og tempospillet vårt, men unøyaktigheter gjør at vi ikke får de «enkle» målene. Heldigvis står vi formidabelt i forsvar, og drar i land en velfortjent seier, 20-16.

Meget fornøyde trener med Marius Staalesen Økland i front og Knut Rasch i bakgrunnen.
Foto Lene Moen.

Mot Rolvsøy hadde vi ønske om å heve ankomstspillet, og holde ett godt tempo gjennom hele kampen. I tillegg ønsket vi å fortsette forsvarsspillet fra Ranheimkampen. Rolvsøy holder som forventet følge med oss i en periode, men blir slitne og feilene kommer. Kampen blir som vi ønsker og vi kontrollerer godt, samt får brukt hele bredden i stallen. Alle spillerne er på scoringslista i løpet av kampene. Resultatet blir 35-21.

Vi mister tre målvakter i forkant og underveis, ei til kneskade, ei til corona og ei til hoftevondt. Fredrikke kaster seg i bilen søndag morgen og stiller opp på kort varsel. Hun står formidabelt og hjelper oss med å ta med fire poeng. Veldig moro!

Kari Strandrud ble kåret til banens beste mot Ranheim, mens Ida Hylbak fra 06 tok med seg bestemannsprisen mot Rolvsøy. Maren Syverstuen kapret lagets første grønne kort. Vi gratulerer.

Et jublende lag
Foto Lene Moen