Ny daglig leder

Rune Ali Zouhar er ansatt som ny daglig leder fra 26.08.

Rune kommer fra Norges bandyforbund som Idrettskonsulent i Oslo og Akershus Bandyregion. Her har han jobbet i 18 år som gjør at han kommer til oss med bred idrettsfaglig erfaring.

I tillegg har han lang erfaring som elite trener i Innebandy og har dømt VM-finalen for herrer i 2008.

Hva tar du med deg av erfaring som blir viktig i denne jobben?

En bred bakgrunn fra idretten. På fritiden har jeg vært med på å starte klubb, trene barn og ungdom, vært trener på elite og landslagsnivå, fått dømme Champion Cup finaler og VM finale i en fullsatt O2 arena i Praha.

Har du noen tanker om hvordan klubben skal utvikles fremover?

Først og fremst skal jeg bli godt kjent med klubbens indre liv. Men jeg er opptatt av at Oppsal Håndball skal være et godt sted å være og at vi skal heie på hverandre. En klubb med både bredde og elitevirksomhet blir mer og mer sjelden – det må vi forsøke å ta vare på og utvikle videre.