Marius Økland er ny trener for J05 i «Bringåret»

Marius kommer fra trenerjobben for G04 i Lillestrøm Topphåndball. Han har tidligere trent bla Fet G03/04 og Viking G04. På jentesiden har han trent Hundvåg J02 og Ammerud senior K3 og 4. Marius er utdannet dommer og har trener 2 utdanning i håndball. Marius har også spilt håndball siden han var 11 år i klubber som Skedsmo, Gjerdrum, Kløfta, Romsås og Fet

Marius skal ha ansvar for J05 men kommer også å trekke linjene nedover med samarbeid med J06, og oppover med samarbeid med rekrutt.

Marius er en trener som alltid søker etter ny og mer kunnskap. Han opptrer aller helst som coach og er flink til å se enkeltspilleren. Han utfordrer gjerne spillere til å gå ut av sin egen komfortsone. Han er tydelig på spillestil og oppgaver.

Dette sier Marius selv om neste sesong;

Kommende sesong blir en herlig utfordring der de som er kommet lengst og ønsker det, skal prøve seg på Bringserien og hospitere med rekrutt. Samtidig skal håndballglede og samhold stå i førersete. Vi er i en aldersgruppe der alt for mange gir seg med håndball, så hovedfokuset mitt er å beholde så mange som mulig i idretten. Dette gjøres ved å gi mestringsfølelse på sitt nivå. Det betyr at det er plass til de som vil spille for gøy og være sosial, men det legges også til rette for å bli skikkelig god. Mitt hovedmål er å sende flere spillere inn på Oppsal sitt eliteserielag de neste årene.

Vi ønsker Marius hjertelig velkommen i Oppsal.