Oppsal Håndball søker Bring-trener for J05

Oppsal er en klubb med lange tradisjoner og vi har klare ambisjoner om å utvikle egne spillere til spill på øverste nivå. Vi holder til i vår storstue Oppsal Arena med 4 spilleflater.

Oppsal er en av Norges største håndballklubber med mer enn 35 lag og 600 aktive medlemmer. Klubbens damelag representerer klubben i REMA 1000-ligaen. Klubben har til enhver tid en rekke spillere knyttet til landslag og regionale spillerutviklingstiltak.

Målsetningen er i første omgang å kvalifisere seg for Bringspill. Klubben er i disse dager i gang med å sondere terrenget og intervjuer aktuelle trenere.

Er du interessert eller kjenner en dyktig trener, så ta kontakt!

Vi er opptatt av å finne et trenerteam som kan ta hele gruppen til nye høyder ferdighetsmessig. For treneren med det øverste ansvaret vil det bli satt krav om trener 2 utdanning. Sammen med denne vil det settes et trenerteam som ivaretar hele gruppen. Det skal være plass til at alle kan utvikle seg i tråd med egne ønsker og ambisjoner.

For neste sesong vil det være trenings- og kamparenaer for alle, også de som ikke ønsker å delta i en satsing inn mot Bringserien. Kjernen i Bringgruppen er J2005 årgangen i klubben. De ivrigste fra J2006 årgangen vil få mulighet til å hospitere opp på trening og kamp. Utover dette vil det være et samarbeid med Junior Elite, slik at de av J05 årgangen som har behov for ytterligere utfordringer vil få mulighet til treningshospitering opp i den gruppen. Dersom ny hovedtrener ønsker det vil det være muligheter for mentor fra Oppsal Elite.

Reisen er startet – vi gleder oss!

Er dette noe for deg eller kjenner du noen som er rett for denne jobben, kontakt Oppsal Håndball ved:

Oppsal Håndball SU bredde
Lise Morsund Larssen
Tlf: 400 20 480
E-post: lise.larssen@jotun.no

PS! Vi er også på jakt etter trenertalenter som ønsker å utvikle seg som trenere (eller spillere som mangler muligheter der de bor). Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt!