Julehilsen fra Oppsal Håndball

Da har annerledes året 2020 endelig kommet til en slutt og alle får en velfortjent hvil!

Klubben har vært igjennom utfordrende tider siden vi ble kjent med koronaen 12 mars og alt ble stengt.

Å drive en håndballklubb fra hjemmekontor er mildt sagt krevende og belastende når barn og unge ikke får vært i aktivitet med idretten sin. Men alle i klubben, frivillige og foreldre har gjort en fantastisk innsats for lagene sine og for klubben vår.

Oppsal Håndball kom raskt i gang med trening ute når det ble lov, og vi takker Oppsal Fotball for samarbeidet om treningstider.

Vi kom raskt i gang med trening ute når det ble lov og vi må takke Oppsal Fotball for samarbeidet med treningstider. Så skulle vi prøve å åpne hallen med strenge regler, det klart vi alle også fint når vi lærte oss det. Deretter kom det kamper med tilsvarende endringer av vaktoppsett etc., men jammen det klarte vi alle også helt supert. Det er krevende når samfunnet opereres på en slags 2-ukes syklus med endringer av regler. Så da må vi bare beklage at det har vært lite forutsigbart for alle i klubben dette året.

Savner dere håndballmiljøet så inviterer vi til lunsj på onsdager kl 11-12 også i januar.

Vi savner i hvert fall alle sammen og gleder oss til å samles i hallen igjen.

Men først;
Ta dere en velfortjent juleferie og nyt dagene sammen med dine nærmeste.
Så møtes vi til mange spennende treninger, kamper og forhåpentligvis noen cuper i 2021.

Julehilsen fra Styret i Oppsal IF Håndball