Oppdatert informasjon fra Bymiljøetaten

Oppsal IF Håndball har i dag mottatt oppdatert informasjon fra Bymiljøetaten med justeringer for gjennomføringer i Oppsal Arena.

Det er kun den organiserte idretten for barn og unge under 20 år som kan benytte kommunens idrettsanlegg til trening. Alle arrangementer i form av kamper, cuper, turneringer o.l. må avlyses og kan ikke avholdes på de kommunale idrettsanleggene. Dette gjelder foreløpig frem til mandag 30. november.

Toppidrett som staten har åpnet opp for, kan gjennomføres i henhold til de retningslinjer som foreligger for eliteidrett. Forbudet mot innendørsarrangementer medfører imidlertid at konkurranser i form av kamper o.l. som foregår innendørs må gjennomføres uten publikum.

Oppsal IF Håndball holder tett dialog med NHF og Bymiljøetaten for å vurdere hvordan endringer fra myndighetene påvirker idretten vår.