Sommeravslutning for Oppsal G05/06

Etter en bråslutt på sesongen i mars og mange uker uten trening var det godt for guttene på G05 og G06 å komme igang igjen. Det har vært noen koronauker med utetrening og de siste ukene inne i håndballhall og ikke minst – MED ball. Denne gruppen startet samarbeidet forrige sesong og hadde «god driv» i siste del av sesongen som startet etter jul. Med en brå slutt på sesongen og rare uker var det befriende å få til en skikkelig sommeravslutning. 

Vi hadde lagt til rette for en artig trening med aktiviteter med kubb-spill, pingpong-spill og boblefotball – sjekk utleie her: www.boblefotball.no . Det var stas for aktive gutter i alderen 13, 14 og 15 år. Litt i overkant aktiv for tilskuerne, men det gikk heldigvis bra. Vi avsluttet med servering av boller, drikke og premier til alle guttene.

Alle trenerne fikk en velfortjent sommergave som de kan kose seg med i sommer. Våre nye trenere, Oskar og Phillip var også med og de har blitt godt kjent med guttene de siste ukene. De har dannet seg et bilde av hver spiller og ser frem til å ta fatt på en ny sesong 2020/2021 med god utvikling på guttesiden. Snart tar alle en velfortjent ferie og samler masse energi for en ny sesong – og vi har alltid plass til nye spillere.

GOD SOMMER til alle i Oppsal håndball fra G05/06 med foreldre!