Endelig var det tid for litt organisert håndball igjen for Håndballskolen!

Lørdag 13.juni inviterte vi til sommeravslutning for denne fine gjengen, og selv om solen skinte ute fant nesten 40 barn veien inn til Oppsal arena for litt lek med ball og premieutdeling for sesongen som gikk. Med god hjelp fra dyktige spillere fra både Gutter 05 og Jenter 05-laget fikk barna prøvd seg på en ekte håndballtrening fordelt på de tre banene. Det var stafetter, stangball og minikamper – og kanskje aller mest stas var det med skuddtrening og straffekonk på slutten av treningen. Gøy å se hvor ivrige barna var, og hvor stas det var å få trene sammen  igjen!

Helt til slutt var det høytidelig premieutdeling med medaljer, t-skjorter, diplom og velfortjent saft og is etter en bra gjennomført økt. Nå blir det pause til over sommeren, men tror nok mange tar med seg håndballen på ferie og bruker ferien til å leke litt med ball før vi setter i gang for fullt med trening igjen etter skolestart.

God sommer fra Håndballskolen, og vel møtt for både gamle og nye medlemmer til høsten!